Vi välkomnar Sri Lanka och en underbar retreat med
Yoga & Ayurveda, februari 2019!


Med palmerna svajande över våra huvud, vågorna som brusar yogar vi tillsammans och bjuder in Balans i våra liv. Detta är en retreat där vi även får njuta av sköna ayurvediska massagebehandlingar, samtalar, mediterar och är närvarande till kropp, sinne och själ.

Varje morgon bjuder vi in Solen med skön morgonyoga med Jenny antingen på gräset eller på stranden. Yogan är stärkande, grundande, flowande och skön. Vissa mornar har vi även puja innan för att ännu mer låta fokus gå inåt i tacksamhet och ödmjukhet.

På eftermiddagen yogar vi igen tillsammans där Tina leder oss genom andning och härliga flytande övningar som balanserar kropp och själ och där vi lyssnar på de signaler som visar sej när vi rör oss mjukt i full acceptans.

Därefter blir det varannan kväll ayurvedisk massagebehandling på ett närliggande ayurvediskt spa där vi skämmer bort oss ordentligt.
Tiden där mellan spenderas på valfritt vis men vi kommer att ses under dagen och kvällen (frivilligt) i samtal, meditation, måltider och skratt.

Vi bor på Giragala Hotell mitt på stranden i Mirissa med fantastisk utsikt.  där stranden inbjuder till avkopplande stunder. Njuter av havet, solen, solmogen frukt, god mat och det sköna i Livet.

Ingen förkunskap behövs – retreaten är för alla som vill investera i sin hälsa och välmående.

Det blir en skön blandning av Samayoga, Mediyoga, Flow och Mindfulness tillsammans med Tina och Jenny.